• Succé för våra fantastiska pizzor!

Vi behöver en ny tupp eller ett högsta höns!

Peder & Co vill vara den naturliga mötesplatsen för alla som älskar mat, dryck och att umgås. Vi erbjuder god mat tillagad på råvaror av hög kvalitet och ett brett dryckessortiment med ett stort urval av viner. Självklart kommer vi även att bjuda på nöjen och underhållning då och då.

Restaurangen ligger i hjärtat av Ullared, med 150 platser inomhus och 100 platser utomhus. Här vill vi erbjuda en familjär upplevelse med personligt bemötande och hög service, som är några av de viktigaste delarna vid ett besök hos oss.

Restaurangansvarig som vill utveckla och utvecklas

Har du restaurangerfarenhet, älskar att leda och stimulera dina medarbetare, brinner för service och hög kvalitet och vill vara med och utveckla ett restaurangkoncept i världsklass så är du kanske den vi söker.

Du har några års erfarenhet av ledande positioner inom restaurangbranschen eller så känner du dig mogen för nästa steg i karriären.

Tjänsten innebär både jobb på golvet och att leda och utveckla arbetet i restaurangen. Arbetstiden är till stor del förlagd till kvällar och helger. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan med cv och personligt brev skickar du till peder@pederoco.se
Frågor svarar Peder på: 070 720 81 51

Vi ser fram emot din ansökan!