• Succé för våra fantastiska pizzor!

En pulserande mötesplats

Vårt team har drivit Harrys i Ullared i många år. Det har varit en fantastisk tid tillsammans med Harrys och alla hans sköna vänner, men nu gör vi vår egen grej!

På Peder & Co har vi skapat en mötesplats med skön stämning och på menyn står de rätter som vi själva gillar mest, oavsett trender. Vi väljer råvaror i säsong och med stor omsorg. Vi har en förkärlek för enkla och renodlade smaker, vilket även präglar vin & drinklistan.

Vi vill bjuda på en totalupplevelse i en hemma-hos-goda-vännerkänsla, och skapa minnen som gör att man vill komma tillbaka. Ofta. Så kom förbi på en öl, en drink eller något att äta. Chansen är stor att du inte vill gå hem.

Här finns något för alla, boka bord eller kom bara förbi!

Ute & inne

På Peder & Co omfamnas du av varma färger och en avslappnad atmosfär. Med 150 platser inomhus och 100 platser utomhus vill vi erbjuda en familjär upplevelse.

Här finns en stor hängvänlig bar, tre matsalar och en stor, skön uteservering. På uteserveringen finns mysiga och sköna möbler, filtar för kalla dagar samt infravärme. För oss är det personliga bemötandet och servicen en av de viktigaste delarna av ett restaurangbesök.

På vår uteservering mitt i Ullaredsvimlet, kan du avnjuta hela menyn, ta ett glas eller två, äta lunch, middag eller vår magiska helgbrunch. Här sitter du mitt i ett myller av människor, ett stenkast från Hotell Ullared och med promenadavstånd till campingen. Nära till allt.