• Succé för våra fantastiska pizzor!

Sweet Dreams Bed & Breakfast

Här bor du nära och bra för att kunna gå mellan varuhuset och boendet. Efter en dag fylld med shopping går du tillbaka till rummet och kopplar av i den vackra miljön där du kan tillaga egen mat i köket eller göra dig en kopp kaffe. Du kan gå igenom dagens inköp i lugn och ro, umgås med vänner och andra gäster. Under sommaren kan man även grilla i trädgården. Läs mer och boka Sweet Dreams här!

Gekås boende

Gekås erbjuder boenden för alla! Det stora shoppingglada kompisgänget som vill bo i stuga, äventyraren som vill slå upp eget tält ute i naturen eller familjen som vill lyxa till det med avkopplande bekvämlighet på hotell. Oavsett vilket boendealternativ du väljer bor du med gångavstånd till det stora gula varuhuset.

Läs mer och boka här!

Gekås boende

Gekås erbjuder boenden för alla! Det stora shoppingglada kompisgänget som vill bo i stuga, äventyraren som vill slå upp eget tält ute i naturen eller familjen som vill lyxa till det med avkopplande bekvämlighet på hotell. Oavsett vilket boendealternativ du väljer bor du med gångavstånd till det stora gula varuhuset. Läs mer och boka Gekås boenden här!